image_printپرینت

 

شهروندان گرامی : به منظور حفظ بهداشت و سلامتی خود و خانواده به توصیه های بهداشتی زیر توجه فرمائید

۱ – ماهی قرمزرا از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی خریداری نمائید.

۲- ازخرید ماهیان مریض و بی حال و دارای لکه های سفید روی پوست بدن خودداری گردد.

۳- در صورت مریض شدن ماهی و یا تلف شدن، سریعا آن رااز بقیه ماهی ها جدا نمائید.

۴- دمای مناسب آب جهت نگهداری ماهیان زینتی ۲۲تا۲۶ درجه سانتی گراد می باشد.

۵- اگر از آب شرب شهری استفاده می کنید،آب را چند ساعت درهوای آزاد قرار داده تا کلر موجود درآب از بین رود و سپس به آب ماهیان اضافه نمائید.

۶- در هر بار تعویض آب ماهی، مقدار ۲۵درصد کل آب ماهی را تعویض نمائید.

۷- اگر سابقه بیماری پوستی (آلرژی) دارید برای دست زدن به ماهی و ظروف نگهداری ماهی ازدستکش استفاده نمائید.

۸- از خریداری هر گونه خزندگان ، دوزیستان و حلزون خودداری نمائید.

۹- لاکپشت های مینیاتوری مخازن بیماری باکتریایی سالمونلوز هستند که باعث ایجاد اسهال درانسانها می شوند.

۱۰- از خریدجوجه های رنگی که توسط افراد دستفروش و دوره گرد عرضه می شوند ،خودداری نمائید.

۱۱- جوجه های رنگی به دلیل نامشخص بودن مراکز تولید و نداشتن گواهی سلامت دامپزشکی و هم چنین احتمال آلودگی به سالمونلا و سایر باکتریهای خطرناک، می توانند باعث به خطر افتادن سلامت شهروندان گردد.

روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *