نکات بهداشتی درخصوص تهیه و نگهداری ماهی قرمز وجوجه های رنگی

 

شهروندان گرامي : به منظور حفظ بهداشت و سلامتی خود و خانواده به توصيه های بهداشتی زیر توجه فرمائيد

۱ – ماهی قرمزرا از مراكز معتبر و تحت نظارت دامپزشكي خريداري نمائيد.

۲- ازخريد ماهيان مريض و بي حال و داراي لكه هاي سفيد روی پوست بدن خودداري گردد.

۳- در صورت مريض شدن ماهي و يا تلف شدن، سريعا آن رااز بقيه ماهي ها جدا نمائيد.

۴- دماي مناسب آب جهت نگهداري ماهيان زينتی 22تا26 درجه سانتي گراد می باشد.

۵- اگر از آب شرب شهری استفاده مي كنيد،آب را چند ساعت درهوای آزاد قرار داده تا كلر موجود درآب از بين رود و سپس به آب ماهيان اضافه نمائيد.

۶- در هر بار تعويض آب ماهي، مقدار 25درصد كل آب ماهی را تعويض نمائيد.

۷- اگر سابقه بيماري پوستي (آلرژي) داريد براي دست زدن به ماهي و ظروف نگهداري ماهی ازدستكش استفاده نمائيد.

۸- از خريداري هر گونه خزندگان ، دوزيستان و حلزون خودداري نمائيد.

۹- لاكپشت هاي مينياتوري مخازن بيماري باكتريايي سالمونلوز هستند كه باعث ايجاد اسهال درانسانها مي شوند.

۱۰- از خريدجوجه هاي رنگي كه توسط افراد دستفروش و دوره گرد عرضه مي شوند ،خودداري نمائيد.

۱۱- جوجه هاي رنگي به دليل نامشخص بودن مراكز توليد و نداشتن گواهي سلامت دامپزشكي و هم چنين احتمال آلودگي به سالمونلا و ساير باكتريهاي خطرناك، مي توانند باعث به خطر افتادن سلامت شهروندان گردد.

روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام