اسارت چند ماهه ایوان/ آقای دادستان شما به دادش به برسید

به گزارش دنیای ایلام به نقل از نیشان:

ماههاست که شهرستان ایوان که قربانی زیاده خواهی عده ای شده و اعضاء شورای شهر که سوگند یاد کرده اند پاسدار منافع مردم باشند بر سر ریاست شورا درگیری دارند و همین امر برای بر زمین ماندن برنامه های شهرداری کافی است چرا که شهردار آب هم بخواهد بخورد به مصوبه شورا نیاز دارد و چون هیات رئیسه شورا انتخاب نشده عملا دست شهرداری هم برای اندک کارهایی که انجام داد بسته شده است.

جریان از این قرار است که بخاطر اختلاف بین اعضاء شورا( اکثریت و اقلیت) فرمانداری ایوان در تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۱۷ از آنها دعوت قانونی بعمل می آورد اما به حد نصاب نمی رسند،


سپس در تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۰۶ دعوت میکند باز به حد نصاب نمی رسند، سپس در تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۷ دعوت نامه ارسال میکند که باز اقلیت شورا شرکت نمیکنند و جلسه رسمیت پیدا نمی کند، متعاقب آن دعوت نامه دیگری به تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۰۲ ارسال و با حضور دارابی مدیرکل دفتر امور شهری استانداری ایلام جلسه برای تعیین رئیس شورا برگزار و فرید همتی با ۳ رای ( از ۵ رای)حائز بیشترین رای میشود، مراتب در حضور فرماندار و…صورتمجلس، همه اعضاء برگه حضور را امضاء اما به دلیل اعتراض اقلیت که چرا جلسه در محل شورا برگزار نشده، آنرا فاقد وجاهت و فرماندار( حجت اکبری) و مدیرکل دفتر شهری هم به دلیل جهل به قانون توان دفاع از مصوبه خود را ندارند و بدین شکل ایوان تنها شهر کشور است که رئیس شورا ندارد و کارهای مردم گروگان خودخواهی کسانی است که برای انتخاب یکساله رئیس شورا نمی توانند از خود بگذرند.

در این بین خبری مبنی بر نقش نهادهای نظارتی برای مداخله قانونی در دست نیست اما دادستان ایوان بعنوان مدعی العموم اقداماتی را انجام داده و مجدا از ایشان می خواهیم بلحاظ اینکه، وظایف قانونی مدیران و اهمال و سهل انگاری در اجرای قانون و عدم اعلام جرایم و تخلفات ارتکابی در حوزه تحت تصدی، موجب مسئولیت قانونی آنان است، ترک فعل متخلفین را مورد تعقیب قضایی قرار داده و برای امید آفرینی در جامعه آنرا به اطلاع عموم هم برساند.




‍توزیع ۸ هزار بسته نوشت هزار در بین نیازمندان استان ایلام در آیین جشن عاطفه‌ها/برگزاری رزمایش آینده ساز باشیم در همه شهرستان های استان

 

در آئینی با حضور مدیرکل کمیته امداد استان ایلام ،فرماندار و امام جمعه آبدانان تعداد ۸ هزار بسته نوشت افزار بصورت همزمان در استان توزیع شد.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام در این آیین که در آبدانان برگزار شد گفت: ارزش این تعداد بسته تحصیلی بیش از ۵۰ میلیارد ریال بوده که با مشارکت کمیته امداد و خیرین تهیه شده اند.

ناصر مرادی پویانی افزود: با تمهیدات اندیشیده شده همه ی دانش آموزان نیازمند مورد حمایت کمیته امداد استان امسال بسته تحصیلی رایگان دریافت میکنند.

وی با اشاره به خدمات کمیته امداد در عرصه‌های گوناگون گفت: توانمندسازی مددجویان در سه محور اشتغال ،مسکن و عرصه های فرهنگی از مهم ترین برنامه‌های این نهاد است.

وی تصریح کرد: امروز در شهرستان آبدانان نیز یک هزار بسته تحصیلی به ارزش ۶ میلیارد ریال توزیع می شود که دانش آموزان مددجوی آبدانانی را پوشش خواهد داد.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با عنوان اینکه جشن عاطفه‌ها های امسال با شعار آینده ساز باشیم در حال برگزاری است تصریح کرد: از دیگر برنامه‌های جشن عاطفه‌ها نواختن زنگ عاطفه‌ها در حدود ۹۰۰ مدرسه بوده که دهم مهر ماه برگزار می شود.

فرماندار شهرستان آبدانان نیز در این آیین با اشاره به خدمات متنوع کمیته امداد گفت؛فعالیت های متنوع و موثر کمیته امداد در زمینه های تحصیلی نشان دهنده‌ی توجه این نهاد به نسل آینده و سرنوشت دانش آموزان و دانشجویان است.

محمد رحمانی افزود: ورود امداد به مقوله پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مددجویان یکی دیگر از خدمات خوب امداد در زمینه های فرهنگی است که بسیار تأثیرگذار است.




آبرسانی سیار به روستای “صید نظری علیا” شهر آسمان آباد در پی خشک شدن چاه آب شرب/ حفر چاه جدید در دستور کار

به گزارش دنیای ایلام به نقل از نیشان:

محمد محمدی گفت: به محض اطلاع از این مشکل، آبفای استان اقدام به ارسال ۲ دستگاه تانکر آبرسان ۱۲ هزار لیتری به منطقه نمود که تا رفع آن، با آبرسانی سیار، آب این منطقه تامین خواهد شد.

مدیر عامل آبفای استان تاکید کرد: جهت رفع این مشکل هم برنامه اجاره یک حلقه چاه آب شرب شخصی در دستور کار قرار گرفته که در حال انجام مراحل آزمايشات متعدد و حصول اطمینان از سلامت و کیفیت آن، جهت تامین آب روستا هستیم.

وی تصریح کرد: همچنین با قید فوریت از فردا مطالعات حفر یک حلقه چاه جدید در محوطه چاه قدیمی در دستور قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل آبفای استان در پایان از مردم خواست با همکاری با نیروهای خدوم آبفا علی الخصوص تانکرهای سیار، زمینه خدمات رسانی مطلوب به مردم را فراهم آورده و با مشارکت بیشتر در صرفه جویی و مصرف بهینه آب برای کاهش تبعات این مشکل  آبفای استان را یاری نمایند.




بازهم تعطیلات، بازهم چالش برای شمال ایران

رویداد ایران – راضیه چنگیز نائین: تفاوتی ندارد نوروز باشد یا تعطیلات پشت‌سرهم در تابستان یا پاییز و حتی زمستان، شمال ایران مقصد پرطرفدار و اصلی بسیاری از گردشگران و به‌ویژه طبیعت‌گردان است. استان‌های گیلان و مازندران با استقبال زیادی روبه‌رو می‌شوند و همین علاقه بسیار، زمینه‌ساز مشکلات متعددی است که با هر تعطیلی گریبان‌گیر شهرهای شمالی کشورمان می‌شود. شهرهای شمالی با هر تعطیلی با انفجار جمعیت و گردشگر روبه‌رو می‌شوند و تصاویر تأسف‌آوری از چادرزدن مسافران در کوچه و خیابان‌های شهرها، پهن کردن رخت و لباس در خیابان و پارک‌ها، رهاکردن زباله‌ها در طبیعت، درگیرشدن با مردم بومی، ترافیک و کمبود امکانات منتشر می‌شود. بحران کمبود بنزین، ترافیک، آلودگی‌های زیست‌محیطی و انبوهی از زباله‌های رها شده در طبیعت و شهرها، نداشتن زیرساخت‌های شهری و عدم نظارت و مدیریت گردشگر از جمله مشکلاتی است که استان‌های شمالی با شروع تعطیلات با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند و به‌جای اینکه ورود مسافران و گردشگران به این استان‌ها زمینه‌ساز توسعه اقتصاد باشد برعکس برای مردم بومی خسارت آور نیز هست. اما سؤال مهم و اساسی این است که چرا وضعیت شهرها و روستاهای شمال ایران که مسئولانش می‌دانند با هر تعطیلی با انبوهی از مسافر روبه‌رو می‌شود، هر سال بدتر از سال‌های قبل است و در تعطیلات تابستانی اخیر با بحران بنزین هم روبه‌رو شد که موضوع جدیدی در کلکسیون چالش‌های این استان‌ها محسوب می‌شود. پاسخ به این سؤال و چرایی چالش‌های تمام‌نشدنی مسافر و مردم بومی به دو موضوع بازمی‌گردد؛ موضوع اول نداشتن زیرساخت‌های شهری در شمال ایران است از عدم برنامه‌ریزی مناسب و استاندارد برای دفع و تفکیک پسماند، برنامه‌های فرهنگی و شهری برای کاهش شیرابه و افزایش زیرساخت‌های جمع‌آوری زباله‌های شهری و روستایی گرفته تا نبود امکانات گردشگری و شهری از سرویس بهداشتی و پارک‌های استاندارد و مکان های ویژه کمپ اینها تنها بخشی از مواردی است که هیچ عزمی برای حل آنها وجود ندارد. موضوع دوم زیرساخت‌های گردشگری است این یک واقعیت تلخ است که شهرهای شمالی ایران درحالی‌که زیباترین و بکرترین طبیعت از جنگل و کوه و رود و دریا را باهم دارد اما ذره‌ای از استانداردهای گردشگری طبیعی را در خود جای نداده است گردشگر در مناطق بکر و طبیعت به حال خود رها می‌شود و هیچ نظارتی بر رفتار گردشگران در پارک‌های جنگلی و مناطق حفاظت شده وجود ندارد ضمن اینکه هیچ زیرساختی برای گردشگری طبیعی در این مناطق از امکانات رفاهی و گردشگری گرفته تا حضور دستگاه‌های نظارتی و انتظامی تعریف نشده است. در واقع شما با سفر به طبیعت شمال از ساحل دریا تا جنگل با یک بی‌نظمی سیستماتیکی روبه‌رو می‌شوید که هیچ اراده‌ای برای تغییر آن وجود ندارد.

هرچند مشکلات اقتصادی سبب شده که سفر به امری لوکس تبدیل شود و قشر متوسط (اگر هنوز وجود داشته باشد) دیگر نمی‌تواند حتی سالی یک‌بار به سفر برود اما همچنان مقاصدی همچون شمال ایران ارزان‌ترین مقصدهای گردشگری هستند که مردم می‌توانند به آن‌ها سفر کنند اما سفری که به قیمت نابودی شهرها و روستاها، طبیعت بکر و محیط‌زیست و آسیب‌های روانی و اقتصادی به مردم بومی تمام شود چه ارزشی دارد؟

مسئولین و مدیران و تصمیم‌گیران در استان‌های شمالی باید عزم خودشان را جزم کنند تا تغییرات اساسی در شیوه پذیرایی از مهمانان و مسافران داشته باشند تا هم رفاه مسافر تأمین شود و هم جمعیت بومی از این موضوع منتفع شود و آسیب نبیند. توسعه زیرساخت‌های شهری و گردشگری و نظارت دقیق‌تر راهی است که دیریازود شهرهای شمالی ایران باید بروند همان مسیری که شهرهای گردشگرپذیری همچون مشهد، شیراز، اصفهان و تبریز شاید ۲۰ درصدش را رفته‌اند و همچنان با استانداردهای شهری و گردشگری جهان فاصله دارند.




معرفی کتاب «بدون فیلتر»؛ پشت صحنه اینستاگرام چه خبر است؟

معرفی کتاب «بدون فیلتر»؛ پشت صحنه اینستاگرام چه خبر است؟
سارا فرایر، گزارشگر حوزه فناوری بلومبرگ نیوز در کتاب «بدون فیلتر» برایتان از داستان پرکشش و خواندنی شکل‌گیری و چالش‌های پیش روی سازندگان اینستاگرام می‌گوید.
بیشتر بخوانید
  • کتاب «خانه‌ام بوی سفر گرفته» منتشر شد
  • ​سبک زندگی بشر در گرو فناوری
  • مسعود بهنود از بی‌بی‌سی رفت؟
معرفی کتابکسب و کار

رویداد ایران – لیلا شهبازیان: سارا فرایر در کتاب «بدون فیلتر: داستان اینستاگرام» شما را با خود به پشت صحنه اینستاگرام می‌برد تا داستان پرفراز و نشیب آن را در نسخه‌ای معتبر برای‌تان بازگو کند. این کتاب با ترجمه سعید زرگریان توسط نشر آموخته منتشر شده است. منابع فرایر در این کتاب کارمندان کنونی و سابق اینستاگرام، مدیران اجرایی، افرادی که کسب‌وکارشان را بر پایه این برنامه کاربردی شکل دادند و نیز رقبای آن‌ها هستند. فرایر همچنین سفرهای زیادی به نقاط مختلف جهان کرد تا اطلاعات بیشتری دربارۀ تاثیر اینستاگرام بر فرهنگ سراسر دنیا کسب کند.

بیشتر منابع فرایر در این کتاب، مصاحبه‌ها، اسناد و سایر مطالب‌شان را بدون نام در اختیار او گذاشته‌اند. او از سبک روایی استفاده می‌کند و  داستان را از زاویه دانای کل پیش می‌برد تا از تمام خاطرات متفاوتی که منابعش در اختیار او گذاشتند، استفاده کند.

با مطالعه کتاب با مسیری آشنا می‌شویم که هم‌بنیان‌گذارن اینستاگرام؛ کوین سیستروم و مایک کرایکر پیمودند تا بفهمند با تاثیری که محصول‌شان بر زندگی و توجه کاربران اینستاگرام دارد، چه باید بکنند.

اینستاگرام چنان در تار و پود زندگی روزمره ما تنیده شده و بر سبک زندگی ما تاثیر گذاشته که به گفته فرایر داستان این شرکت را نمی‌توان از تاثیری که بر ما دارد جدا کرد. از نظر او ماجرای اینستاگرام درس بزرگی دربارۀ این است که چطور تصمیماتی که در یک شرکت فعال در عرصۀ رسانه‌های اجتماعی گرفته می‌شوند (دربارۀ اینکه کاربران به چه چیزی گوش دهند، چه محصولاتی ساخته شود و نحوۀ سنجش موفقیت) می‌توانند به شدت بر سبک زندگی ما و اینکه چه کسی در اقتصادمان پاداش می‌گیرد، تاثیر بگذارند. «بدون فیلتر» نتیجۀ تلاش حداکثری فرایر برای ارائه حقیقت ماجرای اینستاگرام است که فیلتری جز فیلتر خودش رویش اعمال نشده است.

 

کتاب «بدون فیلتر: داستان اینستاگرام» به چه کسانی پیشنهاد می‌شود؟

خواندن این کتاب برای علاقه‌مندان به اینستاگرام و فعالان در این شبکه، از جمله اینفلوینسرها جذاب و آموزنده است.

دربارۀ سارا فرایر

Sarah Frier

سارا فرایر (Sarah Frier) یک گزارشگر ارشد فناوری در بلومبرگ نیوز است. مقالات برندۀ جایزه و گزارش‌های تکان‌دهندۀ او باعث شده‌اند خودش را به عنوان کارشناس این حوزه معرفی کند که چگونه فیسبوک، اینستاگرام، اسنپ‌چت و توییتر تصمیمات کاری‌ای می‌گیرند که هر روز بر آیندۀ خودشان تاثیر می‌گذارد و هم روی جامعۀ ما. فرایر که در شهر سانفرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا زندگی می‌کند، یکی از نویسندگان دائمی هفته‌نامۀ بلومبرگ بیزینس ویک و شبکه تلویزیونی بلومبرگ است. کتاب «بدون فیلتر» او برندۀ جایزۀ بهترین کتاب کسب‌وکار سال 2020 فایننشال تایمز و مک کینزی شده است.

 

 فهرست مطالب کتاب «بدون فیلتر: داستان اینستاگرام»

پیشگفتار مترجم

یادداشت نویسنده

مقدمه: بزرگترین اینفلوئنسر

  • پروژۀ کُدنِیم
  • موفقیت در دل نابسامانی
  • غافل‌گیری
  • تابستان برزخی
  • تند برو و همه چیز را در هم بشکن
  • برتری
  • فرد مشهور جدید
  • کسی که به درد اینستاگرام بخورد
  • مشکل اسنپ‌چت
  • خودخوری
  • اخبار کذب دیگر
  • مدیرعامل

سخن پایانی: هزینۀ خرید

بریده‌هایی از کتاب «بدون فیلتر: داستان اینستاگرام»

  • اینستاگرام انبوهی از مشاغل و حتی امپراتوری‌های شهرت را به وجود آورده است. کریس جنر، مدیر کسب‌وکار خانواده کارداشیان – جنر که یک برنامه تلویزیونی واقع‌نما اجرا می‌کند، می‌گوید اینستاگرام این شغل را از برنامه‌ای تلویزیونی که زندگی خانواده کارداشیان را دنبال می‌کند، به چرخۀ شبانه‌روزی تبلیغ محتوا و برند تبدیل کرده‌است.
  • در اینستاگرام می‌توانید وارد زندگی یک نگهبان گوزن‌های شمالی در نروژ یا یک سبدباف در آفریقای جنوبی شوید. به‌علاوه، می‌توانید زندگی خودتان را طوری به اشتراک بگذارید و درباره‌اش فکر کنید که عمیق به‌نظر برسد.
  • اینستاگرام یکی از نخستین برنامه‌های کاربردی‌ای بود که از رابطۀ ما با تلفن‌های همراه‌مان نهایت بهره را برد و وادارمان کرد تا زندگی کردن در مقابل دوربین برای تأیید شدن در دنیای دیجیتال را حس کنیم.
  • اینستاگرام ابزاری شده‌است برای سنجش ارتباط فرهنگی، خواه در مدرسه باشد، جامعه‌ای هم‌سود یا کل دنیا. بخش درخور توجهی از جمعیت دنیا سخت در تلاش‌اند تا به‌صورت دیجیتالی شناخته و تأیید شوند و خیلی‌هایشان هم دارند از طریق لایک‌ها، نظرها، دنبال‌کنندگان و ارتباط با برندها به این هدف می‌رسند.
  • در بسیاری از موارد اینستاگرام درک کاملی از مشکلات ندارد، چون روی تشخیص کنش‌گرایانه‌ سرمایه‌گذاری نکرده‌است. دست‌اندرکاران اینستاگرام فقط انبوهی از تصاویر فعالیت‌های غیرقانونی یا شبکه‌ای از افراد را که مشغول خریدوفروش تیک‌های آبی هستند، حذف می‌کنند و بعدش مشکلات دوباره به اشکال دیگری پدیدار می‌شوند. نمی‌گذارند جوانان فیلترهای جراحی پلاستیک را ببینند، ولی سامانه مناسبی برای بررسی و تأیید سن کاربران ندارند. مثل یک مجتمع مسکونی می‌ماند که خوشگل تزیین شده، ولی پر از حشرات موذی و نشتی باشد. مدام باید وصله‌پینه‌اش کنید، داخلش تله بگذارید و گهگاهی حسابی تروتمیزش کنید تا میزبان خوبی برای مستاجران باشد.