گاز ایلام در مسیر خودکفایی مواد شیمیایی پالایشگاهی

قرارداد ساخت داخل تولید ماده شیمیایی متیل‌دی‌اتانول‌آمین امروز (پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت) با حضور «حسین افشین» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری و «امید شاکری» معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری امضا شد.

قرارداد تولید ماده شیمیایی متیل‌دی‌اتانول‌آمین (MDEA) بین «محسن مظلوم فارسی‌باف» رئیس هیئت‌مدیره شرکت گاز ایلام و «اسماعیل صالحی» مدیرعامل شرکت آراد صنعت ماهان امضا شد.

متیل‌دی‌اتانول‌آمین ماده‌ای پرکاربرد در فرآیند‌های شیرین‌سازی گاز طبیعی است که به جذب گاز‌های اسیدی مانند H₂S و CO₂ کمک می‌کند. بومی‌سازی این ماده راهبردی می‌تواند نقشی مهم در پایداری عملیاتی پالایشگاه‌های گاز و کاهش هزینه‌های ارزی ایفا کند.

بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از (۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.




شرکت گاز استان ایلام رتبه برتر HSE را کسب کرد

دکتر «محمود کشاورز»، اظهار کرد: این موفقیت حاصل اجرای دقیق تمامی دستورالعمل ها و مقررات جاری مربوط به HSE در تمامی سطوح و همچنین نظارت مستمر بر حسن انجام کار و دقت در صدور پروانه‌های عملیاتی، تلاش مستمر و بی‌وقفه تمامی پرسنل و مسئولیت پذیری آنان، همکاری همه جانبه واحد های این شرکت با واحد HSE و رعایت اصول ایمنی، بهداشتی و محیط زیست بوده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان با بیان اینکه سلامت و ایمنی کارکنان، حفظ و نگهداری تاسیسات و محیط زیست از اصول اولیه الزامات  HSE بوده و بایستی با فرهنگ سازی مستمر به فرهنگ سازمانی پایدار تبدیل شود،تصریح کرد:نظارت بر عملیات و پرو‍ژه های گازرسانی و همچنین پیمانکاران باید بسیار دقیق و مستمر صورت گیرد که این شرکت در این زمینه ها تلاش خود را دوچندان کرده است.
کشاورز گفت: بررسی و مدیریت بر فاکتورهای بیماری‌زا در محیط کار و آلاینده‌های زیست محیطی در جامعه، پیگیری مستمر در رفع نشتی از علمک ها در سطح استان، لزوم گذراندن دوره‌ های HSE توسط نیروهای پیمانکار، انجام ادواری معاینات پزشکی کارکنان، پیش بینی نماینده HSE در کلیه پیمان های اجرایی، عملکرد مناسب در بخش های مختلف، برگزاری همایش های ایمنی و آتش نشانی، بازرسی دوره ای از تأسیسات، بازرسی و نظارت بر فعالیت تمامی پیمانکاران و فرهنگ سازی در جامعه از مهمترین اقدامات در این زمینه بوده است.
وی با اشاره به اینکه تامین سلامت و امنیت جانی افراد و ارتقا آن، حفاظت از سرمایه‌های ملی و تجهیزات با در نظر گرفتن تداوم پیشرفت کار مطابق برنامه ریزی صورت گرفته، بعنوان رویکرد واحد HSE در حوزه ایمنی مطرح است، افزود: ایمنی، بهداشت، محیط زیست و پدافند غیرعامل یک فرهنگ است که باید موجب افزایش مطلوبیت یک مجموعه باشد و شرکت گاز در زمینه موفق بوده است.




۷۷ واحد تولیدی و صنعتی ‌استان ایلام گازدار شد‌

محمود کشاورز‌ به گازرسانی صنایع در استان اشاره کرد و افزود: در طول سال گذشته ۱۱ مورد صنایع در ملکشاهی، ۱۳مورد در مهران، ۸ مورد در بدره، ۵ مورد در ایلام، ۶ مورد در سیروان، ۶ مورد در دهلران، ۶ مورد در ایوان،۶ مورد در دره شهر، ۶ مورد در چرداول،  ۲ مورد در هلیلان،۳ مورد در آبدانان و ۵ مورد در چوار گازدار شده است.

وی با بیان اینکه از ابتدای گازرسانی به استان تاکنون، یک هزار و ۴۶۰ واحد صنعتی در نقاط مختلف شهری و روستایی استان گازدار شده است، اظهار داشت: در راستای تحقق نامگذاری سال جاری، کمک به توسعه و رونق صنایع و افزایش تولید و محرومیت‌زدایی، برای ۷۷ واحد صنعتی عملیات گازرسانی اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام تصریح کرد: در چند سال اخیر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) نامگذاری سال را بر روی تولید متمرکز نموده است تا دستگاه‌های اجرایی در حوزه مأموریت کاری خود گام‌های اساسی برای حمایت و رفع مشکل واحد‌های تولیدی در جهت رونق اقتصادی کشور بردارند.

کشاورز تأکید کرد: با توجه به نقش صنایع در رونق و آبادانی استان به منظور حمایت از تولید داخلی، گازرسانی به صنایع واجد شرایط همچنان به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی شرکت گاز استان ایلام به شمار می‌رود.

وی گفت: گازرسانی به صنایع توانسته است ارزش افزوده خوبی برای استان ایلام داشته باشد و با جایگزینی سوخت طبیعی در واحدهای تولیدی و صنعتی، آلودگی کمتری در مقایسه با سایر فرآورده‌های نفتی به دنبال دارد و  موجب ارتقاء شاخص‌های حفظ و بهبود محیط زیست و توسعه پایدار می‌شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان با اشاره به اینکه در طول سال گذشته تاکنون بیش از ۴۸ هزار متر مکعب سوخت جایگزین صرفه جویی شده است،افزود: حجم گاز جایگزینی مصوب از سوی شرکت ملی گاز میزان ۵۰ هزار مترمکعب بر ساعت است که در طول سال گذشته میزان ۴۸ هزار مترمکعب معادل ۹۶ درصد محقق شده که خوشبختانه این میزان به رشد قابل توجهی افزایش یافته است.




دیدار چهره به چهره مدیرعامل شرکت گاز ایلام با ۴۸۲ نفر ارباب رجوع

“محمود کشاورز” افزود: از این تعداد ۳۸۰ مورد مشاوره و راهنمایی، تعداد ۱۳ مورد در دست اقدام، ۲۹ مورد پاسخ مثبت و ۶۰ مورد بایگانی شده است.

وی اظهار داشت: در راستای ارتباط نزدیک و موثر مردم با مسئولان و شناسایی درخواست‌ها و انتظارات مردمی، در طول سال گذشته تاکنون هر هفته یکبار برنامه دیدار مردمی داشته است.

وی ادامه داد: علاوه بر دیدار‌های چهره به چهره، مطابق برنامه زمانبندی ابلاغی طی چندین نوبت با حضور در دفتر بازرسی استانداری، پاسخگوی تماس‌های سامانه سامد مرتبط با حوزه گازرسانی و خدمات مشترکین و متقاضیان نیز بوده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان با اشاره به اینکه دیدار چهره به چهره مردم و مسئولان علاوه بر اطلاع یابی از دیدگاه مردم، زمینه حفظ ارزش‌های نظام خدمت‌رسانی را فراهم می‌آورد، تصریح کرد: در این دیدارها، جوابگویی به مراجعین از طریق پاسخ اقدام مثبت، مشاوره و راهنمایی، بایگانی و در دست اقدام به مراجعه کنندگان خدمات رسانی شده است.

کشاورز با اشاره به اینکه تکریم و پاسخگویی مراجعین در شرکت گاز استان ایلام در سرلوحه اقدامات همکاران قرار دارد، گفت: درب این مجموعه بر روی تمامی مراجعه کنندگان باز است و به مشکلات آنان بصورت آنی رسیدگی می‌شود.

کشاورز افزود: شرکت گاز استان در راستای طرح تکریم ارباب رجوع و بررسی و حل مشکلات و درخواست‌‌ های آنان، علاوه بر برگزاری برنامه‌های منظم هفتگی ملاقات عمومی و دیدار چهره به چهره، از طریق سامانه غیرحضوری جامع ارتباط با مشتریان ‌(crm) و نیز میز خدمت در تمامی ادارات گاز در ستاد و شهرستان‌ها، پاسخگویی مستقیم روسای ادارات گاز شهرستان‌ها به مراجعین، میز خدمت الکترونیکی و تلفن گویای ۱۵۹۴ به مشترکین و مراجعین ارائه خدمت می کند.

وی با بیان اینکه برگزاری این دیدار‌ها برای رسیدگی به مشکلات مردم با رویکرد حل مسئله توجه ویژه‌ای شده است، تصریح کرد: در طول سال گذشته تاکنون، هر هفته یکبار برنامه دیدار چهره به چهره با مراجعه کنندگان برگزار شده است.

کشاورز با بیان اینکه شرکت گاز استان به منظور رفع مشکلات مردم، از طریق ۵ درگاه غیر‌حضوری در جهت خدمت‌رسانی با مراجعین و مشترکین ارتباط برقرار کرده است،تأکید کرد: همکاران این شرکت با سعه صدر، تکریم و حسن اخلاق، پاسخگوی ارباب رجوع هستند و مشکلات آنان را در کمترین زمان ممکن برطرف می‌کنند.




کشف بیش از ۶۲هزار لیتر نفت سفید در منطقه ایلام

 

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام از کشف ۶۲هزار و ۴۰۰ لیتر نفت سفید در بخش صالح آباد شهرستان مهران خبر داد.

 پرویز ایدون گفت: در راستای صیانت از سرمایه های ملی، کنترل و نظارت بر مصرف سوخت یارانه‌ای و برخورد با قاچاق فرآورده‌های نفتی، با تلاش واحدهای امنیتی و تیم‌های نظارتی منطقه، تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های امنیتی ۶۲هزار و ۴۰۰لیتر نفت سفید در بخش صالح آباد شهرستان مهران کشف و ضبط شد.

ایدون با بیان اینکه ارزش تقریبی محموله سوخت کشف شده بیش از ۲۹میلیارد ریال است، تصریح کرد: محموله مذکور پس از کشف، ضبط و تنظیم صورتجلسه و اخذ دستور قضایی از تعزیرات حکومتی استان به انبار نفت شهید سلیمانی منطقه منتقل شد و پرونده تخلف مذکور از طریق تعزیرات حکومتی استان در دست بررسی می باشد.

مدیر منطقه ایلام افزود: در راستای کنترل سوخت در سال گذشته با انجام گشتهای بازرسی و کنترلی فرآورده‌های نفتی بیش از ۱۴۶ هزار لیتر فرآورده بنزین و نفتگاز کشف و ضبط شده است که این منطقه در سال جدید کماکان با اقدامات کنترلی، تشکیل تیم‌های بازرسی مشترک با ادارات و همچنین گشت‌های شبانه‌روزی، به صورت مستمر بر جایگاه‌های عرضه سوخت و مصرف‌کنندگان عمده بیش از پیش نظارت دارد.




اعلام سهمیه نفت سفید جهت مناطق سردسیر استان ایلام

 

معاون شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام از شارژ سهمیه جدید نفت سفید بخش خانگی، به صورت الکترونیکی جهت خانوارهای محترم شهری، روستایی و عشایری نقاط سردسیر استان که فاقد انشعاب گاز طبیعی هستند، خبر داد.

شجاعت احدی گفت: در راستای توزیع مطلوب نفت‌سفید برای کلیه خانوارهای شهری، روستایی و عشایری ساکن درشهرستانهای ایلام، ایوان ، چوار، سرابله، هلیلان، لومار، ملکشاهی میمه و زرین آباد که فاقد گاز کشی می باشند سهمیه ۸۰ لیتر نفت سفید از طریق زیر ساخت بانکی شارژ شده است، که از سوی فروشندگی‌ها و عاملین توزیع با استفاده از دستگاه‌های پایانه‌های فروشگاهی، با نرخ مصوب از ۵فروردین تا ۳۱ فروردین از طریق کارت بانکی سرپرست خانوار قابل برداشت می باشد.




راه اندازی جایگاه اختصاصی بنزین و نفتگاز در شهرستان ایوان منطقه ایلام

 

به مناسبت فرا رسیدن سال نو جایگاه اختصاصی بنزین و نفتگاز در کیلومتر ۵ جاده ایوان _ اسلام آباد غرب در استان ایلام راه اندازی شد.

پرویز ایدون مدیر منطقه گفت: به مناسبت فرا رسیدن سال نو و در راستای تحقق حقوق شهروندی و ارائه خدمات مطلوب به مردم شریف استان و میهمانان نوروزی، جایگاه اختصاصی بنزین و نفتگاز در قالب مجتمع خدماتی رفاهی در کیلومتر ۵ محور ایوان _ اسلام آبادغرب راه اندازی شد.

ایدون ضمن اشاره به اینکه جایگاه اختصاصی راه اندازی شده تحت پوشش شرکت زنجیره‌ای توزیع فرآورده‌های نفتی و در قالب مجتمع خدماتی رفاهی شصت ویکمین نقطه عرضه سوخت استان است، افزود: این جایگاه دارای سه سکو شامل هشت نازل عرضه بنزین و چهار نازل عرضه نفتگاز در فضایی به مساحت ۶هزار و ۷۰۰ مترمربع آماده سوخت‌رسانی به مردم شریف استان و مسافران نوروزی می باشد.




رسانه ها نقش موثری در فرهنگ سازی الگوی مصرف گاز دارند

“محمود کشاورز” در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان ایلام با بیان اینکه ظرفیت رسانه ها و فضای مجازی بهترین فرصت فرهنگ سازی برای شرکت گاز است،افزود: صداوسیما و رسانه های دیداری و نوشتاری در طول چند سال گذشته تاکنون در کنار شرکت گاز استان بودند که در راستای ترویج فرهنگ الگوی مصرف اقدامات موثری انجام دادند که خروجی آن برای جامعه هدف قابل لمس بود.

وی به ظرفیت رسانه ها در جهت توسعه فرهنگ و بهینه سازی مصرف انرژی اشاره و تصریح کرد:با توجه به توسعه فضای مجازی و ابزارهای پیام رسان متنوع داخلی و خارجی و نفوذ این پیام رسان ها در میان عامه مردم و فعالیت اکثریت رسانه ها در این مسیرها به یقین می تواند موثر باشد.

مدیرعامل شرکت گاز استان تصریح کرد: در امر اشاعه فرهنگ رعایت الگوی مصرف و همچنین مصرف بهینه گاز در اجتماع، بر همکاری و همیاری هرچه بیشتر با اصحاب رسانه در جهت فرهنگ سازی برای مصرف بهینه و ایمن گاز تاکید می شود و انتظار می رود همچنان اصحاب رسانه و مطبوعات در امر فرهنگ سازی مصرف شرکت گاز استان را یاری کنند.

کشاورز به کاهش مصرف دو درجه مصرف گاز در استان اشاره و تاکید کرد: آحاد مختلف مردم و مسئولان به درخواست رئیس جمهور مبنی بر کاهش دو درجه ای مصرف گاز لیبیک گفتند و خوشبختانه در سایه این فرهنگ سازی در استان هیچگونه گاز قطعی گاز مشترکین شاهد نبودیم و فصل سرد سال بخوبی و خوشی سپری شد.

وی از تلاش های اصحاب رسانه و مطبوعات در فرهنگ سازی مصرف گاز در استان قدردانی کرد و گفت:خبرنگاران در فرهنگ سازی و مدیریت مصرف انرژی در جامعه نقش مهمی ایفا می کنند، در شرایط سخت تولید انرژی و مشکلات مربوط به مدیریت مصرف آن، نقش رسانه‌ها در مدیریت مصرف بسیار تاثیرگذار است چرا که آگاهی شهروندان در حوزه مصرف بهینه و مدیریت آن، با انجام رسالت جامعه خبری شکل می گیرد که در این راستا خبرنگاران در صف مقدم اطلاع رسانی قرار دارند.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۹۹ درصد جمعیت روستایی از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند،گفت: این استان در پایان سال گذشته به مناطق سبز کشور از لحاظ توسعه سرانه گازرسانی رسید که این مهم در سایه تلاش و کوشش کارکنان و به منظور رفع محرومیت زدایی در مناطق مختلف استان انجام شده است.

کشاورز با بیان اینکه تعداد کل روستاهای ایلام ۶۳۵ روستا بوده که از این تعداد ۵۸۷ روستا از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند، افزود: در حال حاضر ۲۶ شهر و ۵۸۷ روستای استان ایلام از نعمت گاز طبیعی برخوردار بوده و ۴۸ روستای باقیمانده فاقد توجیه گازرسانی هستند.

وی به تعداد روستاهای فاقد توجیه گازرسانی در اقصی نقاط استان اشاره کرد و اظهار داشت: در مجموع ۴۸ روستا در این استان بدلیل شرایط خاص از جمله دارای کد روستا بوده ولی خالی از سکنه هستند و یا صعب العبور بودن، جمعیت کمتر از ۵ خانوار و غیره از لحاظ سرانه کشوری مصوب برای گازرسانی، فاقد توجیه و قابلیت گازرسانی هستند.

وی به چالش های حوزه گازرسانی به روستاهای باقیمانده استان اشاره و ادامه داد: با توجه به اسناد بالادستی و لزوم رعایت توجیه پذیری اقتصادی گازرسانی و شروط؛ هزینه گازرسانی به هر خانوار ۴۵۰ میلیون ریال است و هم اکنون تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند، لذا گازرسانی به 48 روستای باقیمانده امکانپذیر نیست.

وی با اشاره به اینکه در راستای توجه به تولید تاکنون یک هزارو ۴۴۸ صنایع مختلف در اقصی نقاط استان گازدار شده است، اظهار داشت: به منظور تحقق نامگذاری سال در جهت رونق تولید و اشتغال پایدار و توجه به صنایع، این مجموعه در چند سال اخیر به صنایع تولیدی از لحاظ گازرسانی توجه ویژه‌ای داشته است.

آمادگی شرکت گاز ایلام برای شرایط اضطراری و بحرانی در تمام فصول سال

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به اینکه این مجموعه برای شرایط اضطراری و بحرانی در تمامی فصول سال آمادگی کامل دارد، گفت:بر اساس دستورالعمل های ستاد و اسناد بالادستی هماهنگی کامل با دیسپچینگ در خصوص اعمال محدودیت مصرف صنایع و بهینه سازی موتورخانه ها بیشتر ایستگاه های TBS سطح شهر ایلام و شهرستان ها لوپ ایستگاه ها اجرا شده است.

کشاورز به توسعه و تاب آوری شبکه گازرسانی و لوپ کردن ایستگاههای گاز اشاره کرد و اظهار داشت:چنانچه به دلایل فنی گاز ایستگاهی قطع گردد، ایستگاههای جایگزین یا به صورت کلی یا بخشی از نیاز مصرف کنندگان را تا رفع مشکل پوشش می دهد و در این راستا در این استان اقداماتی از قبیل لوپ کردن روستاهای حاجی بختیار به چوار، شهر چوار و شهر ایلام، شهر ایلام (میشخاص ) به بدره، شهر دهلران به موسیان انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه به‌ منظور جلوگیری از افت فشار گاز در زمان اوج مصرف و آمادگی مواجهه با هرگونه بحران در فصل سرد سال و ارائه خدمات مطلوب به مشترکین، اقدامات مهم و اساسی را در حوزه پدافند غیرعامل در دستور کار قرار گرفته است،اظهار داشت: با توجه به اینکه زیرساخت های اصلی انرژی یکی از ضروریات است و خوشبختانه در فصل سرد سال هیچگونه مشکلی در زمینه تامین گاز در سطح استان وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از پایداری گاز در مناطق شهری و روستایی استان خبر داد و تصریح کرد: با تلاش کارشناسان این شرکت و لوپ نمودن ایستگاه های تقلیل فشار و با اجرای این طرح ها، ایستگاههای تقلیل فشار در پایداری گاز از همدیگر حمایت و پشتیبانی می کنند تا جریان گاز در استان همواره پایدار بماند

کشاورز در راستای پایداری شبکه و استمرار و خدمات از این شرکت به طور گستره، ایستگاه ها تقلیل فشار را بصورت لوپ به هم وصل نموده تا پشتیبان یکدیگر باشند و در مواقع اضطراری که ممکن است بر اساس تعمیرات روتین یا غیر روتین ایستگاهی یا محله ایی جریان گاز از مدار خارج و یا دچار اختلال و افت گردد،از طریق ایستگاه دیگر به ایستگاه مذکور لوپ شده پشتیبانی می‌شود و گاز مشترکین خانگی و صنایع قطع نمی شود تا خدمات به مردم مداوم باشد.

وی با بیان اینکه اجرای ایستگاه CGS دوم در شهرستان چرداول باعث افزایش ضریب اطمینان گاز در مناطق سیروان، چرداول و صنایع مسیر شده است،اظهار داشت: علاوه بر انجام این عملیات، با اتصال خط انتقال ۴۸ اینچ صادراتی به خط انتقال ۳۰ ایلام ،افزون بر این دو شهرستان،ضریب ایمنی و پایداری تمامی شهرستان های شمالی بسیار بالاتر شده است.

کشاورز با بیان اینکه با اجرای شبکه های داخلی و لوپ ایستگاههای تقلیل فشار بیشتر TBS های داخل شهرها و روستاهای استان از همدیگر پشتیبانی می‌کنند،تاکید کرد: اجرای ۷ کیلومتر شبکه گاز در شهرستان های ایلام و بدره بطور مشترک که باعث وصل گاز شهرستان های دره شهر و بدره و گاز شهرستان ایلام می باشد از دیگر اقدامات این شرکت در طول سال جاری بوده است.

وی با بیان اینکه لوپ شهر چوار و روستاهای این شهرستان از پروژه های در دست اقدام این شرکت است، اظهار داشت: در طول سال‌های گذشته پروژه های پدافندی مناسبی جهت پایداری شبکه شهری ایلام و چوار اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان تصریح کرد:اجرای CGS دوم شهرستان ایلام یکی از پروژهای مهم و بزرگ در دست اقدام است که از خط انتقال مهران انشعاب می گیرد که مسیر سازی آن در حال اتمام است و کالاهای این پروژه خریداری شده و در آینده ای نزدیک سایر فازهای آن نیز اجرایی می شود.

کشاورز تأکید کرد: با اجرای دو ایستگاه تقویتی جدید CGS گاز شهری در شهرستان های سیروان و ایلام در سال گذشته و همچنین اتصال ایستگاههای اصلی استان به همدیگر، پایداری گاز استان به حداکثر حالت ممکن رسیده و در مواقع بحران و قطعی گاز مقطعی، با پشتیبانی زنجیره ای ایستگاههای TBS درون شهری در تاُمین گاز مشکلی وجود نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه تمامی ایستگاههای گاز شهر ایلام به هم متصل هستند،گفت: اجرای CGS دوم شهر ایلام، اجرای چندین مانور پدافند غیرعامل، شناسایی و ارزیابی ریسک های امنیتی ساختمان ها، ایستگاهها و زیرساخت های شرکت گاز و سطح بندی ثقل دارایی ها از اقدامات مهم این شرکت تاکنون بوده است.

طرح پایش مصرف گاز ادارات ایلام در سال جاری به اتمام رسید/ قطع گاز ۱۴۴۹ باغ ویلا در ایلام

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از قطع جریان گاز بیش از یک هزارو ۴۴۹ باغ ویلا خالی از سکنه در اقصی نقاط استان از ابتدای شروع طرح تا ۲۰ اسفند ماه سال جاری در مناطق مختلف استان در راستای جلوگیری از کاهش افت فشار گاز خبر داد و گفت: این طرح از اوایل آذر ماه سال جاری آغاز و تا ۲۰ اسفندماه ادامه داشته است.

کشاورز با بیان اینکه از ابتدای شروع این طرح و بر اساس ابلاغیه شرکت ملی گاز، قطع گاز باغ ویلاهای خالی از سکنه در اقصی نقاط استان آغاز شده بود،افزود: به منظور صرفه جویی و مصرف بهینه گاز از ابتدای شروع طرح تاکنون بیش از ۱۵ هزارو ۳۵۶ طرح پایش مصرف ادارات و سازمان های دولتی انجام شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام گفت: بازدید و بازرسی بیش از یک هزارو ۷۰۸ مرکز تجاری در سطح استان و قطع گاز ۱۷ مرکز تجاری بدمصرف، قطع گاز ۱۴ استخر عمومی پر مصرف گاز و همچنین چندین اخطار به دوایر دولتی بدمصرف گاز از دیگر اقدامات اکیپ پایش گاز استان در فصل سرد سال تاکنون بوده است.

کشاورز بر رعایت الگوی مصرف از سوی مشترکان گاز در نقاط مختلف استان تأکید کرد و افزود:مشترکانی که مصرف گاز محل سکونت و یا کار خود را نسبت به سال قبل کاهش دهند مشمول پاداش‌ های صرفه‌ جویی شرکت گاز خواهند شد.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به اینکه از ابتدای شروع این طرح تاکنون گاز ۲۴۶ اداره دولتی بدمصرف قطع شده است، تصریح کرد: در این طرح گروه‌های پایش با هدف بررسی مصارف ادارات استان بصورت شبانه‌ روزی فعالیت می کردند و در صورت مشاهده عدم رعایت مصرف بهینه نسبت به قطع گاز آن اداره اقدام کرده و وصل جریان گاز هم پس از اخذ تعهد از آن اداره انجام می‌گرفت.

 

اشتراک ‌پذیری بیش از ۶ هزار مشترک جدید در مناطق شهری و روستایی ایلام

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از اشتراک پذیری ۶ هزار و ۷۹۱ مشترک جدید از ابتدای سال جاری تاکنون در مناطق مختلف شهری و روستایی ایلام خبر داد و گفت: از ابتدای گازرسانی تاکنون در مجموع بیش از ۲۲۳ هزارو ۳۰۶ مشترک گاز در اقصی نقاط استان هستند.

کشاورز افزود: شرکت گاز استان ایلام حرکت رو به رشد و پرشتابی را در توسعه گازرسانی به اقصی نقاط استان دنبال نموده که هم اکنون ۱۰۰ درصد مناطق شهری و بیش از ۹۹ درصد جمعیت روستایی ایلام از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.

وی اظهار داشت: با تلاش و کوشش همکاران این شرکت هم اکنون این استان در ردیف استان های سبز کشور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه نقش بی بدیل گاز در سبد انرژی گامی مؤثر در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی است،تصریح کرد: جایگزینی گاز طبیعی به عنوان یکی از اهداف استراتژیک این شرکت علاوه بر حفظ محیط زیست، در ایجاد رفاه عمومی، برقراری عدالت اجتماعی، پیشران توسعه اقتصادی و جلوگیری از مهاجرت و اشتغال پایدار در روستاها تأثیر بسزایی دارد.

در پایان یکی از پیشکسوتان رسانه استان به نمایندگی از اصحاب رسانه و مطبوعات استان از تلاش های مدیرعامل شرکت گاز استان در گازرسانی به مناطق محروم و صعب العبور استان بخصوص در منطقه زردلان سردسیر قدردانی کرد و گفت: در سایه این تلاش ها خوشبختانه تمامی مناطق محروم روستایی استان از نعمت گاز برخوردار شدند.

حمید داری پور افزود: روابط عمومی این شرکت تعامل خوب و سازنده ای با اصحاب رسانه و مطبوعات استان دارد که جا دارد به نمایندگی از این قشر از جامعه از زحمات و تلاش های او قدردانی شود.




کیفیت آب و کمبود خوراک، دو چالش بزرگ پتروشیمی ایلام

 

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس، تدوین برنامه یکپارچه و جامع را راهکار رفع چالش‌ها و مشکلات پتروشیمی ایلام دانست.

 

به گزارش ایسنا ، خلیلی با اشاره به نظم و انضباط حاکم بر پتروشیمی ایلام، بر لزوم رفع مشکل کمبود خوراک و کیفیت آب این مجتمع تاکید کرد. وی اظهار داشت: کلیه برنامه‌ریزی‌ها باید متمرکز بر افزایش تولید باشد که منجر به افزایش بهره‌وری نیز خواهد شد.

 

نایب رئیس هیئت مدیره پترول، پتروشیمی ایلام را یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های استان در حوزه اشتغال و رفع محرومیت دانست و افزود: چشم امید مردم شریف منطقه برای رفع مشکلات معیشتی و کاهش بیکاری، به همین محیط‌های صنعتی بوده و هنر مدیران این است که از ظرفیت نیروهای توانمند استفاده کنند.

 

وی با تاکید بر لزوم تلاش پتروشیمی ایلام در جهت کسب نتایج برجسته پایدار و متوازن در حوزه‌های کسب و کار، مشتریان، کارکنان و مسئولیت‌های اجتماعی، تصریح کرد: یکی از راه‌های رسیدن به این مهم، تعریف طرح‌های توسعه‌ای است و اگر این هدف محقق شود، آینده درخشانی در انتظار پتروشیمی ایلام خواهد بود.

 

خلیلی ضمن قدردانی از تلاش‌های دلسوزانه و موثر کارکنان پتروشیمی ایلام، بر پیگیری مستمر امور و تدوین برنامه یکپارچه و جامع برای حل مشکلات این مجتمع تاکید کرد.




مهران صاحب ناحیه جدید سوخت‌رسانی شد

 

ششمین ناحیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام با هدف تسهیل سوخت‌رسانی به زائران عتبات عالیات و ایجاد اشتغال برای ساکنان بومی منطقه، در شهرستان مرزی مهران افتتاح شد.

 

امروز (شنبه، ١٨ اسفندماه ١۴۰٣ ) ششمین ناحیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام با حضور جمعی از مسئولان شهرستان مهران افتتاح شد.

 

پرویز ایدون، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام، در مراسم افتتاحیه این ناحیه با اشاره به موقعیت استراتژیک مرز مهران و عبور سالانه بیش از ۶۵ درصد زائران از این مرز، اظهار کرد: با تلاش‌های مستمر طی دو سال گذشته، موفق به اخذ مجوز احداث این ناحیه در شهرستان مهران شدیم.

 

وی با ابراز خرسندی از افتتاح این ناحیه و رفع مشکلات سوخت‌رسانی در شهرستان‌های مهران و ملکشاهی، بر به‌کارگیری و اشتغال افراد بومی منطقه تأکید کرد.

 

ایدون افزود: پیش از این، سوخت‌رسانی به دو شهرستان مهران و ملکشاهی، به‌ویژه در ایام اربعین حسینی، توسط استقرار اکیپ ۲۰ نفره کارکنان این شرکت انجام می‌شد، اما با افتتاح این ناحیه، سوخت‌رسانی به‌صورت دائمی و از طریق این مرکز انجام خواهد شد.

 

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام با اشاره به تفکیک عملیات سوخت‌رسانی شهرستان‌های مهران و ملکشاهی از ناحیه مرکزی این منطقه، خاطرنشان کرد: متقاضیان سوخت در بخش عمده و جز از این پس می‌توانند در شهر مهران پیگیر دریافت سوخت و فرآورده‌های نفتی باشند.

 

همچنین در این آیین اعلام شد که طی ماه‌های گذشته، ۴۴ میلیارد تومان از مابه‌التفاوت سوخت به خزانه دولت واریز شده است.